Heineken Experience

Experienţele pe care le oferă capitala Olandei sunt pentru mulţi turişti total diferite faţă de ceea ce găsesc în alte ţări. Amsterdamul găzduieşte în fiecare an milioane de turişti veniţi aici pentru a admira numeroasele obiective şi pentru a se bucura e o atmosferă plină de viaţă.

Printre aceste obiective turistice intens vizitate se numără şi cea mai cunoscută fabrică de bere din lume - Heineken. După 100 de ani, fosta berărie a fost transformată într-un tur impresionant al unui muzeu ce prezintă istoria celei mai faimoase beri, oferind turiştilor detalii despre întregul proces de fabricaţie al berii precum şi posibilitatea de a o degusta. De aici, turiştii îşi pot cumpăra bere în halbe sau sticle personalizate. În timpul turului, aceştia au posibilitatea de admira la cele 4 etaje ale berăriei 18 atracţii individuale precum scările de sticlă, cinematograful, un studio de înregistrare sau imensele butoaie în care, în tercut, era lăsată berea să fermenteze.

Fie că sunteţi sau nu consumatori de bere, trăiţi şi dumneavoastră această experienţă şi cu siguranţă nu o veţi uita prea curând!

Program: zilnic, între 11:00 şi 19:00;
Tarife: 15 €;

Mai multe despre Heineken Experience
Adresa: Stadhouderskade78, 1072 AE
Web: www.heineken.com
Cum ajungi acolo: tramvaiele 16, 24 sau 25 (de la Gara Centrală) sau tramvaiele 7 şi 10 (de la Leidseplein );