Emiratele Arabe Unite

Despre Emiratele Arabe Unite
În timp ce Emiratele Arabe Unite pare să fie un stagiu intermitent între o lume şi esenţa sa, care este Dubaiul, este totuşi mult mai mult de descoperit când vine vorba despre acest stat . Este, întradevăr, o destinaţie controversată, cu multe contradicţii în decor şi manifestare. Imaginaţi-vă un stat islamic unde Dj-ii din cluburi termină de mixat muzică occidentală cu puţin timp înainte ca rugăciunea de dimineaţă de la moschee să poată fi auzită pe străzile vechi ale oraşelor. Este un loc unde tradiţiile antice ale beduinilor autentici se păstrează alături de o variantă de stil de viaţă vestic, cu accentele sale consumatoriste şi profane.
În timp ce mulţimea de turişti care au curajul şi inspiraţia să viziteze această locaţie se minunează de bogăţia hotelurilor şi a proiectelor imobiliare, adevărata minune a orientului care se manifestă în plin secol 21, în această regiune a lumii, este felul în care reuşesc aceşti şeici (sheikhs) să armonizeze atâtea forţe şi influenţe diferite şi chiar, aparent, opuse.
Pentru occidentali, Emiratele Arabe Unite este o destinaţie sigură în Orientul Mijlociu, unde se pot bucura de comfortul unei case în timp ce degustă din specificul exotic al locului. Aici veţi putea să vă bucuraţi de plăcerea de a cumpăra şi negocia în voie, de relaxare pe o plajă superbă în timp ce sorbiţi un cocktail delicios şi vă hotărâţi la ce restaurant luxos să faceţi rezervare pentru cină şi pe muzica cărui DJ internaţional să dansaţi până în zori.


Localități

Mai multe despre Emiratele Arabe Unite