Turcia

Despre Turcia
Turcia este o ţară cu o istorie foarte bogată, cu una dintre cele mai bune gastronomii din câte aţi fi putut gusta, având unele dintre cele mai frumoase oraşe din lume, precum şi piesaje nemaipomenite, de la plaje cu nisip alb, la munţi impunători.
Încă de când faci primul pas pe teritoriul Turciei simţi că ai păşit pe un teritoriu cu o tradiţie şi o istorie extrem de bogată, ţara din care a pornit un Imperiu cu dimensiuni impresionante.
Cea mai mare surpriză pe care o au cei care vizitează Turcia pentru prima dată este diversitatea pe care o găseşti între plajele de la malul Mării Egee şi munţii din Est. În Istambul poţi să alegi să mergi într-o croazieră pe Bosfor, sau sa mergi prin pieţe locale, să guşti din diversitatea de preparate „kebap”, covoare şi o multitudine de bijuterii şi materiale preţioase sau chiar să mergeţi în cluburile de noapte. În această capitală, care a devenit din ce în ce mai occidentală, puteţi să vă bucuraţi şi de romantismul ei caracteristic, dar şi de dinamismul vestic, modern.În locaţiile cele mai vizitate, cum sunt Cappadocia şi coastele sud-vestice, puteţi să mergeţi în drumeţii, să călăriţi, să practicaţi sporturi acvatice şi să vă relaxaţi pe o terasă cu vedere panoramică. Nu este de mirare că Turcia atrage atătea milioane de turişti de secole. Alegeţi să vă convingeţi singuri de moştenirea şi valoarea ei.

Localități