Italia

Despre Italia
Una dintre cele mai miraculoase şi posibil revelatorii experienţe din timpul unei vieţi este vizitarea Italiei. Această locaţie este una dintre puţinele din întreaga lume, unde arta şi viaţa traită sub toate formele sale se întrepătrund cu atâta uşurinţă. Aceasta este ţara recunoscută a marilor personalităţi culturale precum Dante, Michelangelo, da Vinci, Boticelli, dar şi casa lui Salvatore Ferragamo, Giorgio Armani şi Gualtiero Marchesi.
Această locaţie se remarcă prin pasiunea locuitorilor săi de a trăi viaţa bine, în dulcele stil italian de – la bella vita- , unde mâncarea irezistibil de delicioasă, moda, arta si arhitectura te îndeamnă să te opreşti, să începi să te bucuri de minunile care ţi se dezvăluie în detalii fine şi să îţi trăieşti propria variantă de – la bella vita.
Dacă eşti în căutare de o aventură culinară care să îţi redefinească apetitul pentru viaţă, locaţia ideală este Italia. Fă-ţi bagajele şi pregăteşte-te pentru o experienţă care-ţi va revoluţiona stilul de viaţă , apetitul pentru frumos şi savuros şi lasă-te transformat de aceast tărâm al măreţiei arhitecturale, al dragostei exuberante pentru viaţă şi frumos.

Localități