Finala de Campionat European la Viena

Adăugat de Sabina
1101 vizualizări
5 (1 vot)
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Nu sunt prea mare amatoare de sport. Si mai ales de fotbal. N-am inteles niciodata nebunia de pe stadioane, nici pasiunea celor implicati. Presupun ca doar ironia sortii a facut, ca exact in weekend-ul in care a avut loc finala Campionatului European sa ma aflu la Viena. Cu alte treburi, nu pentru finala. De fotbal si febra finalei n-am avut insa cum sa scap.

Atmosfera inimaginabila. Tot orasul fierbea in culorile celor doua echipe, suporteri si spectacol la tot pasul, atat ziua cat si noaptea. Voie bune cat cuprinde, fara nici un semn de violenta. O adevarata sarbatoare…iar organizatorii s-au intrecut pe sine. Peste tot in Viena erau spatii special amenajate pentru suporteri, cu ecrane imense, iar in fata palatului Hofburg se gasea un cort imens pentru fani, de unde puteai cumpara diferite articole cu echipa preferate, mingea oficiala a campionatului, mascote in diverse marimi etc.

In ziua finalei atmosfera era de-a dreptul incendiara. Centrul orasului, de la Stephansdom, pe Kaertnerstrasse si pana la Hofburg era plin de suporteri si oameni gura casca, aproape ca te calcai in picioare, pe ritmuri spaniole si nemtesti. Bilete la meci se gaseau pana si in ziua finalei, dar bineinteles la suprapret oferite de speculanti.
Cel mai mult mi-a placut spectacolul stradal oferit de suporterii celor doua tari Spania si Germania si am atasat cateva poze care surprind aceste momente.

0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.

Albume recomandate
Schloss Weike...
Imagini: 11
Parcul Bundes...
Imagini: 6
Austria
Imagini: 1
Pensiunea Lum...
Imagini: 11