City break in Barcelona

Adăugat de serbanlaura13
1394 vizualizări
0
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Vineri, 8 aprilie am luat avionul low cost de la Cluj Napoca si in 2 ore si 40 de minute am ajuns la Barcelona. De la aeroport ne-am indreptat spre hostelul la care aveam rezervata o camera. Sambata dimineata la prima ora am mancat ceva ce mai aveam pron bagaj si apoi am pornit sa exploram necunoscutul ajutandu-ne de o harta.
Sambata dimineata la 9 am plecat sa ne scoatem biletele pentru meci, ele fiind platite, trebuia sa mergem cu cardul la un bancomat si sa le ridicam, o operatiune foarte usoara. Dupa ce ne-am vazut cu biletele in mana, am vizitat Parc de Ciutadella, de acolo am intrat la Zoo, bilet de intrate 16.5 euro de persoana. Ne-am plimbat pe la zoo 6 ore si nici nu am observat cum a trecut timpul. Dupa iesirea de la zoo am mers sa vedem acvariul. Pot sa zic ca este chiar impresionant ce am vazut acolo. Pret de intrare 17.75 euro. La 18 am ajuns la hostel si la ora 19 am plecat spre stadionul Camp Nou. Am luat L3 VERDE si am mers 8 statii si am coborat aproape de stadion. Era foarte multa lume pe drum si trotuar. Intrarea in stadion s-a facut lejer, noi intrand pe la poarta 92.
Duminica la prima ora am pornit spre Parc GUELL, intrare libera, apoi am mers la Sagrada Familia. Am intrat la Sagrada Familia, 15 euro biletul. Cu un lift am urcat pana in turn, la o inaltime de 65 metri. Se putea cobora cu liftul sau pe scari, noi am ales scarile (mai bine alegeam liftul). De la Sagrada Familia am mers la Casa Milla, intrare 11 euro. A fost superb, merita vizitarea ei! Dupa vizitarea acestui obiectiv, am trecut pe langa Casa Batla, prin Plaza Catalunya apoi am mers si ne-am plimbat pe celebra strada La Rambla si de acolo la hostel.
Luni dimineata dupa micul dejun ne-am dus si am facut plaja si am intrat un pic in apa (in 11 aprilie,in Romania se tremura bine de frig), apoi am stat la o terasa si am mancat paella cu 11 euro portia, o mancare specifica zonei constand din orez si fructe de mare. Dupa terminarea mesei am mers la hostel si ne-am luat bagajele si am plecat spre aeroport. Ne-am oprit pe la piata si ne-am cumparat fructe proaspete si suc natural. A fost o vacanta minunata.

0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.

Albume recomandate
spania
Imagini: 1
Santa Cruz de...
Imagini: 3
Los Gigantes
Imagini: 12
Barcelona
Imagini: 12