Berlin, Park Plaza

Adăugat de Yogi
1110 vizualizări
0
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Ma alatur si eu acestei comunitati de calatori. Ma deplasez destul de mult in interes de servici si m-am gandit sa impartasesc si eu cateva impresii.

Acum sunt la Berlin. Am ajuns azi din Bucuresti cu escala prin München. Maine plec mai departe catre Polonia.

Sunt cazat la Hotel Park Plaza Prenzlauer Berg in partea de est a Berlinului - intr-o zona comerciala, mai putin frumoasa, dar foarte aproape de adresele unde trebuie sa ajung maine. De asemenea exista o legatura buna catre centru si cele doua aeroporturi, Schönefeld si Tegel. Atat statia de tramvai cat si cea de S-Bahn sant chiar langa hotel (1 si 3 minute de mers pe jos). Cu tramvaiul se ajunge cam in 10 minute la Alexanderplatz. La Tegel cu S-Bahn si autobuz cam in 40 de minute. La Schönefeld cu S-Bahn in 50 de minute.

Hotelul este OK, chiar daca in ultimul timp nivelul serviciilor a scazut si preturile au mai crescut. Se pare ca a intrat intr-un circuit - am vazut mai multe autocare cu turisti. In ciuada urmelor uzura ce se pot observa in camere, totul este perfect functional.

V-am atasat cateva poze ca sa va faceti o idee. Revin maine cu informatii despre micul dejun si pret.

1 comentariu
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.
Yogi 01.03.2011 16:14
Micul dejun a fost sub nivelul cu care sunt obisnuit in Germania. Este clar ca cei de la Park Plaza taie din costuri peste tot. Am platit 70 EUR pentru camera.


Albume recomandate
Fersehturm Be...
Imagini: 5
München
Imagini: 4
Potsdam
Imagini: 18
Bankfurt, Fra...
Imagini: 48