Dubai

Despre Dubai
Încă înainte de aterizare, pe măsură ce vă veţi apropia de această locaţie veţi fi uimiţi de priveliştea extraordinară, de la ”zgârie-norii” cu aspect futuristic care se întind de-a lungul litoralului strălucitor, al apei curate, până la deşertul care se întinde până dincolo de orizont.
Acest oraş este admirat şi privit cu mirare de către arhitecţi şi antreprenori din întreaga lume. Dincolo de avantajele şi ofertele care atrag milioane de vizitatori în fiecare an, indiferent de perioada anului, aceasta este o locaţie creată pentru a impresiona. Începând de la cele mai înalte clădiri din lume, o insulă artificială construită în formă de palmier, un hotel de şapte stele, cel mai mare mall pentru cumpărături din lume, zăpadă artificilă de care vă puteţi bucura într-un spaţiu special amenajat şi până la multe alte proiecte care sunt pregătite să surprindă în continuare, toate obiectivele vă vor încânta privirea. În ciuda modificărilor din economia mondială actuală proiectele continuă, cu mici modificări de dimensiune, cum e cazul priectului Dubailand.
Dincolo de restaurantele excelente, care vă vor răsfăţa papilele gustative purtându-vă într-o călătorie a gustului de la Est la Vest, de la reţetele bucătarilor celebri la preparatele în stilul celor care se găsesc pe străzile din Asia, veţi putea descoperi şi un stil de viaţă mai specific zonei şi deşertului care înconjoară această oază. Aşadar, aventuraţi-vă să descoperiţi toate aromele şi faţetele acestei locaţii fascinante!