Aqua park Aquapolis Szeged

Adăugat de kanga
3924 vizualizări
0
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Proaspat renovat, modernizat, este cel mai mare aqua parc din sud-estul Europei, un adevarat orasel de aventuri pentru iubitorii de distractii acvatice.
Szegedul a fost invadat de turisti, nu numai unguri ci si din tarile invecinate, asa cum se si asteptau oficialii locali. Pentru timisoreni e la o ora departare cu masina, 100 de km., si nu trebuie sa-ti faci griji cu parcarea in ciuda aglomeratiei pentru ca este si parcare subterana iar pretul pentru parcare este inclus in biletul pentru strand, sau poti opri in apropiere pe oricare straduta. La intrarea somptuasa scrie cu litere mari, colorate, Aquapolis Szeged.
Strandul are tobogane foarte lungi ca niste serpi uriasi, chiar cel mai lung tobogan cu apa acoperit din Europa cum afirma localnicii si in orele serii, dupa orele 19, distractiile devin tot mai picante. In turnul de tobogane interioare se urca cu liftul, la 30 de metri, de aici porneste un adevarat furnicar de tobogane, doua au peste 200 de metri lungime.
In acest orasel al apei sunt bazine interne si externe, bazine special amenajate pentru mame si copii, cascade, jacuzzi, welness, bai cu apa termala, saune si cate si mai cate! chiar si scena in aer liber unde toata ziua sunt programe variate.
La intrare primesti o bratara cu care ai acces si la dulap in vestiar, peste tot este o curatenie de neimaginat, frumos, modern, civilizat.
Sunt chioscuri unde poti cumpara mancare, preturile sunt bune, accesibile si la sucuri si bere si sunt locuri amenajate pentru a putea servi masa in conditii civilizate. Totul e O.K.

0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.

Albume recomandate
Esztergom
Imagini: 5
O saptamana d...
Imagini: 24
Hunguest Hote...
Imagini: 27
Biserica Máty...
Imagini: 6