Relaxare activă în Ungaria

Adăugat de Travelmate
2006 vizualizări
0
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Cea mai apropiată autostradă este M7, la 50 de km de hotel. Cea mai apropiată staţie de autobuz este la 500 de m de hotel, iar gara e la 2 km.

Hotelul este situat central într-un parc de câteva hectare, chiar deasupra peşterii Tavas. Are acces direct în peşteră. Nu vei avea probleme cu parcarea, are o parcare imensă, păzită şi este inclusă în preţ.
Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, uscător de păr, seif, terasă (doar câteva dintre lucrurile în plus faţă de ce găsim de obicei la un hotel).
Dacă îţi place sportul şi relaxarea ai nimerit la locul perfect: au 2 piscine pentru adulţi cu apă termală, o piscină pentru copii, 3 terenuri de tenis (unul acoperit), terenuri de squash, de badminton, săli de fitness de gimnastică, biosaună, baie cu aburi. Au terenuri de joacă pentru copii, au până şi mini golf.
Ce le-a plăcut cel mai mult fetelor pe lângă piscină a fost “the beauty farm” (masaj, coafor, cosmetică, solar plus o mulţime de grozăvii).
Dacă te scoli de dimineaţă nu rata programul de gimnastică la piscine ( vi-l recomand doar după micul dejun).
Dacă mai trebuie şi să lucrezi mai bine îţi aranjezi internet cu un provider de acasă. Reţeaua lor abia merge şi costă mult.
Personalul este foarte amabil şi toţi vorbesc engleză, sunt foarte săritori.
Hotelul e la 15 km de Balaton, iar Austria la vreo 2 ore cu maşina. Există multe podgorii prin zonă şi poţi să bei un vin de calitate la fiecare pas.

0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.

Albume recomandate
Carnavalul Fl...
Imagini: 38
Vidampark - p...
Imagini: 5
Hunguest Hote...
Imagini: 70
Castelul Buda
Imagini: 13