Pattaya

Despre Pattaya
Odinioară cunoscut ca fiind ”cel mai păcătos oraş” din Thailanda, Pattaya a devenit, treptat, de-a lungul anilor o staţiune la malul oceanului foarte cunoscută, care atrage, pe lângă oameni interesaţi de distracţiile de noapte, de barurile, cluburile şi localurile deocheate care se găsesc în această staţiune şi familii şi persoane de toate vârstele, atrase de oferta îmbunătăţită.
Acest oraş a fost construit în jurul golfului Ao Pattaya, devenind prima staţiune turistică la malul oceanului, regiunea înconjurătoare devenind baza industriei manufacturiere a Thailandei, transformând golful dintr-o oază de delectare, unde se putea înota şi pescui, într-un port industrial. Aşadar, nu vă recomandăm să înotaţi în această zonă a ţărmului, dar o plimbare pe faleză vă va încânta cu siguranţă. Există locuri de vizitat, aici, pentru toate gusturile, categoriile de vârstă şi dorinţele, de la baruri drăguţe, la restaurante şi posibilităţi de cazare pentru toate gusturile. În special în nordul oraşului veţi putea găsi locaţii mai luxoase, hoteluri corporativiste, clădiri mult mai înalte şi restaurante de lux.
Indiferent care sunt aşteptările sau dorinţele dumneavoastră acest oraş promite să vă surpindă şi vă invită să-l descoperiţi.