Bangkok

Despre Bangkok
Bangkok-ul este un oraş al contrastelor, în care puteţi descoperi megastructuri, branduri internaţionale, mall-uri enorme şi sate vechi de peste 200 de ani, încă locuite; mănăstiri budiste radiind de linişte şi pace, alături de lumina orbitoare a neoanelor reclamelor enorme. Acesta se dezvăluie ca un amestec a două lumi contrastante.
Supranumit „Oraşul Îngerilor”, acesta este un oraş bogat, surprinzându-şi vizitatorii prin multitudinea faţetelor sale, care se dezvăluie la tot pasul, care surprind şi încântă, prin contraste şi culori vii. Pe parcursul evoluţiei şi dezvoltării sale înspre un viitor modern, nuanţele thailandeze nu pălesc în lumina orbitoare a reclamelor, ci continuă să înfrumuseţeze peisajul cu accente de un farmec străvechi.
Pornind într-o călătorie spre această capitală a lumii, nu uitaţi să vă puneţi în bagaje pofta de aventură, dorinţa de descoperire, dar şi apetitul pentru inedit, căci veţi fi plăcut surprinşi de combinaţia de gusturi: amar, sărat, dulce, acru şi foarte iute, care se împletesc armonios în specialităţile culinare tradiţionale pe care le găsiţi la fiecare colţ de stradă. E ca şi când întregul oraş aşteaptă să fie degustat, rând pe rând , străduţă cu străduţă, aromă cu aromă.