Aterizare la Domodedovo

Adăugat de tsuru
878 vizualizări
0
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

De curand am avut o deplasare la Moscova. Datorita programului foarte incarcat, agentia de turism a ales un zbor cu escala la Budapesta si cu sosire in noul aeroport Domodedovo, care din cate am auzit este mult mai bine pozitionat decat Sheremetovo.

Aeroportul este intr-adevar nou - nici nu este terminat in totalitate. In ceea ce priveste pozitionarea lui, nu stiu ce sa spun. Soferul care m-a luat de la aeroport sustinea ca se ajunge cam in 40 de minute in centru. Pana la hotel am facut in schimb exact 2 ore si jumatate. Traficul e pur si simplu infernal. Mai rau decat in Bucuresti. Avantajul ar fi ca exista un tren expres din centru la aeroport, cel putin pentru cei care se descurca cu inscriptiile in alfabet chirilic, respectiv cu limba rusa pentru a cumpara un bilet. Din cate am inteles, trenul pleaca din ora in ora din centrul Moscovei si face 45 de minute pana la aeroport, statia fiind chiar in terminalul de plecare.

In rest, in aeroport aceleasi cozi interminabile la controlul de pasapoarte, personal neprietenos, care nu vorbeste sau nu vrea sa vorbeasca alte limbi decat cea rusa.

0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.
Albume recomandate
Moscova
Imagini: 19
Vladimir
Imagini: 6
Moscova
Imagini: 5
Hotel Sputnik...
Imagini: 14