Hotel Danubius Sovata în aprilie

Adăugat de kanga
1430 vizualizări
5 (1 vot)
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Fiind cu treburi la Sighişoara, am profitat de vremea excelentă care se prevedea şi mi-am luat o vacanţă de câteva zile pentru a mă duce la Sovata.
Sovata Băi sunt cam la o oră distanţă de la Sighişoara. Peisajul este minunat şi mai mult decât frumuseţile naturii contează aerul de aici, faci aerosol în mod natural, concentraţia de sare este mare în aer, simţi în gură gustul sărat exact ca la mare.
La Băile Sovata m-am cazat la hotelul Danubius şi am fost foarte mulţumită. Camera avea privire spre lacul Ursul, astfel am putut admira priveliştea chiar de acolo.
Am profitat din plin de piscina hotelului şi de sala de fitness. Pentru cei care nu cunosc hotelul, ţin să vă spun că sunt camere pentru fumători şi pentru nefumători , camerele nu sunt mari, este internet wireless şi am avut şi uscător de păr. Barul este super şi sunt şi magazine în incinta hotelului.Tot aici se află şi o bază de tratament proprie şi am înţeles că tratamentul se efectuează numai după un control medical. Au medic de specialitate.
Atracţia Băilor Sovata rămâne însă Lacul Ursu. Nu este singurul lac sărat de aici, mai sunt Aluniş, Verde şi altele, însă lacul Ursu este minunat. Poţi să-i faci ocolul destul de repede şi să admiri frumuseţile locului. În staţiune găseşti de toate, preţurile sunt acceptabile. Nu poţi să stai în Sovata şi să nu manânci minunatul cozonac Kurtos, cozonacul secuiesc.
E foarte frumoasă această zonă, merită să îţi petreci vacanţa aici!

0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.

Albume recomandate
Metropol Mama...
Imagini: 12
Vara la Sovat...
Imagini: 5
Hotel Central...
Imagini: 10
Cazare 2 Mai ...
Imagini: 10