Vienna Cafe Reloaded

Adăugat de RobertCodescu
856 vizualizări
5 (1 vot)
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Şi fiindcă tot am scăpat de Apocalipsă (11.11.11) am zis de ce să NU merg la moţul lu' ăla mic şi să sărbătorim. Şi acum să vă spun şi dumneavoastră de ce "RELOADED"!?!??

La intrarea în restaurant era un anunţ pe care scria "Bine aţi venit la new Vienna Cafe" şi întradevăr clădirea era complet renovată şi zugrăvită. Acum câte ceva despre restaurant:

LOCAŢIA: pe strada Ana Ipătescu NR. 1-3 în clădirea unde se afla pe "vremea cealaltă" Comisariatul Militar Judeţean (subsemnatul acolo a recrutat) într-o clădire cu o arhitectură extraordinară de secol XIX-lea, clădirea fiind de altfel înscrisă în Lista Monumentelor Istorice cu codul PH-II-m-B-16281 aproape de Gara de Sud Ploieşti, peste drum de Muzeul Ceasului, La "Rondul 1" şi Lângă sediul Apa Nova.

CLĂDIREA: în linii mari deja am descris-o la "locaţie" dar vă spun că aşa renovată e o adevărată plăcere să vii acilea să te "omeneşti" cu prietenii. Aici mai menţionez că restaurantul este parte componentă a hotelului Angel d'Oro de aici din PLOIEŞTI.

PERSONALUL De la ultima mea experienţă NU mai cunoşteam pe nimeni dar cei care erau acum parcă mă ştiau dintotdeauna, zâmbitori şi serviabili, te făceau să te simţi răsfăţat şi privilegiat al sorţii.

MÂNCARE & BĂUTURĂ: Măncai şi mai vroiai, băutură la fel, eu unul NU am băut decât 1 pahar de wiskey Ballentines, unul de Teachers, unul de J&B, unul de Redlabel şi unul de Jack Danniels fiindcă am fost sensibilos şi NU l-am putut refuza pe chelnerul FOARTE amabil şi mai ales eram fără Porumbiţa mea şi îmi puteam face de cap. Oricum recunosc când am început să combin "paharul" de whiskey cu vin, ţuică, Garonne şi şampanie deja era o străbunică ce-mi părea atractivă.

CONCLUZIE: Vienna Cafe este localul din PLOIEŞTI care reuşeşte să fie sinonim cu eleganţa, bunul gust şi rafinamentul şi care prin serviciile sale de calitate, atrage tot mai mulţi clienţi de la un an la altul.

P. S. Dacă am uitat să mai menţionez ceva despre Vienna Cafe daţi şi dumneavoastră un click aici: restaurantviennacafe.com adică pe siteul lor oficial de prezentare sau mai întrebaţi-mă pe mine!!!

0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.

Albume recomandate
Casa memorial...
Imagini: 15
Hotel Opera P...
Imagini: 12
Catedrala Cat...
Imagini: 5
Miercure Ciuc...
Imagini: 4