Relaxare la Paradisul Acvatic din Braşov

Adăugat de Ursula
1394 vizualizări
0
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Atâta se vorbeşte de Paradisul acvatic din Braşov, încât ne-am decis să dăm o fugă şi noi să vedem ce mare scofală este şi asta!
Surpriză! Surpriză! Surpriză!
Chiar e super la acest Aqua Parc! De la sosire deja te întâmpină o parcare mare, ai loc berechet să-ţi laşi maşina fără nicio grijă. Înăuntru totul este de nivel european: spaţiu, lumină, curăţenie, igienă, confort.... Într-un cuvânt tot ce-ţi trebuie să te simţi bine şi să te relaxezi. Ne-am simţit foarte bine şi vom reveni cât de curând vom putea.

2 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.
Ursula 10.01.2010 15:57
pentru relaxare Paradisul Acvatic este locul ideal, cât despre mâncare un singur cuvânt: jalnic, şi sincer nu ştiu de ce, locul este destul de frecventat puteau să facă ceva ca lumea, sper să se schimbe

Iony 09.12.2011 12:20
Stiu ca existau unele probleme cu mancarea, dar asta nu se intampla din cauza celor de la Paradis, ci din cauza celor care se ocupau de restaurant, care erau independenti. Din fericire, acum s-a schimbat firma care se ocupa de mancare, iar ceea ce pot spune este faptul ca mancarea este excelenta acum. Preturile sunt foarte bune iar gama de mancare este foarte variata.


Albume recomandate
Summer 2016 V...
Imagini: 10
Biserica cres...
Imagini: 3
Judetul Tulce...
Imagini: 5
Sulina
Imagini: 10