Parc aventura Brasov

Adăugat de Alexandra08
1725 vizualizări
5 (1 vot)
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Parcul Aventura din Brasov este o noua atractie pentru amatorii de senzatii tari. Pana acum se vorbea despre Paradisul Acvatic din Brasov, acum a intrat in peisaj un nou loc de distractii: Parcul Aventura.
E ceva nou in tara noastra si se pare ca brasovenii au initiative si intreprinzatori deschisi si interesati sa investeasca in acest gen de afaceri.
Pe o suprafata de numai doua hectare si jumatate s-a amenajat un teren de distractie pentru iubitorii de aer liber si de catarat in copaci, jos palaria! N-a fost nevoie de mare lucru dupa cum am putut constata: copaci - cativa zeci -, lemne - din care s-au facut platformele -, cabluri si coarde pentru tiroliene si deplasare.
Sunt 8 trasee cu grade diferite de dificultate marcate prin culori. Fiecare participant primeste un sistem de securitate cu 2 carabiniere, care trebuie purtate pe tot parcursul si se tine un instructaj inainte de inceperea traseului. Pot participa fara limita de varsta, de la 4 ani, toti impatimitii de distractie in aer, la cativa metri de sol. Traseele galbene sunt la 3 metri de sol, cele verzi la 6 metri, urmeaza cele albastre care au un grad mediu de dificultate si cele mai dificile sunt cele rosii si negre, unde sunt si locuri la 20 de metri de sol. Preturile sunt pentru 3 ore dupa diferite criterii: adulti, elevi/studenti, copii intre 8 si 11 ani, copii de la 4 la 7 ani si pentru grupuri team building, de la 37 la 18 lei, de asemenea sunt tarife si pentru depasirea celor 3 ore. Daca e aglomerat nu mai e asa de placut pentru ca trebuie sa stai prin copaci si sa astepti dupa altii, dar asta e! Trebuie sa ai conditie fizica totusi, traseele te epuizeaza si neaparat trebuie sa nu suferi de rau de inaltime. E foarte placut!

1 comentariu
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.
Iony 09.12.2011 12:16
Daca aveti drum in Brasov sau vreti sa va distrati in acest oras, va sfatuiesc sa ajungeti si la Paradisul acvatic :D


Albume recomandate
Transalpina
Imagini: 12
Casa Poporulu...
Imagini: 1
Centru Spa Se...
Imagini: 22
Centrul vechi...
Imagini: 5