Paradisul Acvatic, Braşov

Adăugat de Any
10215 vizualizări
5 (8 voturi)
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Am auzit atâtea despre Paradisul Acvatic din Braşov încât am profitat de vremea bună din weekend-ul trecut pentru a petrece câteva ore la Braşov.
N-am ce spune, chiar e ok. Am găsit mai greu intrarea spre Aqua Parc, nu ştiu cum am trecut de Parc, nici n-am observat banner-ul pe care scria cu litere mari Paradisul Acvatic. E spre ieşirea spre Sighişoara, acum l-aş găsi uşor dar sâmbătă mi-am făcut ceva nervi.
Fiind sâmbătă ne-au dat bilete doar pentru 3 ore, cele de 2 ore sunt valabile numai în cursul săptămânii, şi ne-au costat 35 de lei de persoană.
E modern, e dotat cu tot ce e necesar pentru relaxare doar că nu toate punctele au fost funcţionale, de exemplu bazinele din faţă sau toboganul. Nu ştiu dacă a fost numai ghinionul nostru sau şi în alte dăţi e tot aşa. Nu mi-a plăcut în schimb la Grotă pentru că deşi e bine concepută nu te puteai bucura de muzica în surdină sau de imaginile proiectate pe plafon din cauza copiilor nesupravegheaţi de nimeni care şi-au găsit aici loc de joacă şi făceau aşa gălăgie încât numai relaxare nu se cheamă ceea ce se oferea acolo.
În rest nu pot să spun decât că Aqua Parcul e un loc unde te poţi simţi foarte bine câteva ore.

Paradisul acvatic din Braşov

1 comentariu
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.
Ursula 10.01.2010 16:15
piscinele, bazinele sunt toate ok, cam slabut partea cu topogane mai ales ca nu functionau


Albume recomandate
Garda-Paza
Imagini: 3
Salina de la ...
Imagini: 18
arad
Imagini: 5
Hostel Tranzi...
Imagini: 4