Cazare la Baia Mare – Hotel Ambassador

Adăugat de Cip
916 vizualizări
0
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Am ajuns la Ambassador seara, foarte tarziu. Hotelul l-am gasit intr-un ghid al hotelurilor din Romania, in care aparea pe primul loc la sectiunea Baia Mare, fiind singurul hotel de 4 stele din localitate. Daca e asa, nu stiu. Cat de centrala este locatia, iarasi nu pot sa spun deoarece nu cunosc deloc orasul. Hotelul este pe o strada laterala, intr-o zona de blocuri. Parea destul de gol. Cand am ajuns eu, in jur de ora 22:00, era deja totul inchis (bar, restaurant), nu era nimeni in lobby si am vazut o singura masina parcata in fata hotelului. Personalul de la recepite a fost foarte prietenos, mi-au recomandat o pizzerie de unde am putut sa comand ceva de mancare.

Hotelul pare nou, camera mea a fost destul de mare, utilata modern. Doar cateva detalii minore deranjau mai mult la vedere. La functionalitate nimic de reprosat. Poate un singur lucru: bautura din minibar nu era rece.

Au doua categorii de camere: normale si de lux. Am optat pentru o camera single lux, pentru care am platit 250 RON.

Micul dejun se serveste la restaurantul hotelului, care se afla la etajul 3, daca tin bine minte. Din pacate este a la carte. Servirea a fost rapida, poate si datorita faptului ca am fost singura persoana in sala.

Concluzia… nimic deosebit.

0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.

Albume recomandate
poze orasul m...
Imagini: 5
Hotel Mariko ...
Imagini: 28
malul Marii i...
Imagini: 1
Ramnicu Valce...
Imagini: 3