O pensiune excelentă

Adăugat de RobertCodescu
808 vizualizări
5 (1 vot)
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Comuna Aluniş este o comună, în judeţul Prahova, aflată la 12 Km. Distanţă de Slănic (Prahova) şi la 45 distanţă de Ploieşti.

Aici se află şi pensiunea despre care vă vorbesc acum şi unde am fost cazat pe 8-9 iunie, Pensiunea Sfântul Nicolae, clasificată la 3 margarete. Pot să vă spun că am fost foarte încântaţi toţi 21 (EXACT douăzeci şi unu) de elevi care susţineam proba practică (examenul de ghidaj) de tot ceea ce-am găsit aici. Cine ştie poate şi fiindcă este în administrarea unei agenţii de turism, pensiunea beneficiază de un management excelent şi toţi turiştii vor fi încântaţi de ceea ce vor găsi aici.

Când am ajuns noi era o linişte în care auzeai şi respiraţia veveriţelor din pădurea de lângă pensiune, după ce autocarul s-a golit şi toţi ne-am instalat în camere am revenit în livingul pensiunii şi problema cu liniştea apăsătoare s-a rezolvat imediat. Boxele au început să sune, masa de ping pong s-a întins şi galeriile au apărut imediat, mingea de fotbal a început să se rostogolească de la unul la altul; ce mai încolo şi încoace sosireră “poluatorii” sonor să trezească Alunişul la viaţă.

Recunosc pensiunea e puţin ascunsă (poate asta o scoate în evidenţă) dar faptul că se află în vecinătatea şcolii din Aluniş şi că în comună sunt multe indicatoare către pensiune vă va face să o găsiţi relativ uşor. Bucutăreasa Ionelia şi Ionuţ administratorul pensiunii nu vor precupeţi niciun efort pentru ca şederea dumneavoastră să fie una de mare excepţie. Menţionez că oficial pensiunea are 6 camere duble însă paturi suplimentare şi extensii pot rezolva (cum spuneam) chiar şi-un grup de aproximativ 21 de persoane adulte.

Am căutat în cele două zile un păianjen, un gândăcel, o scamă, ceva să fiu şi eu nemulţumit dar am fost nevoit să mă declar superîncântat de curăţenia pe care am găsit-o aici la Sfântul Nicolae. Mâncarea la fel, ca în reclama pensiunii “Va recomandam din bucataria casei, bucate proaspete pregatite ca de bunica in placerea ei de a-si primii oaspetii cu supa de galusti. ” Mâncarea este excepţională, efect amplificat, zic eu, de aerul puternic de munte. Nu uitaţi nici de excursiile pe care le puteţi face de aici: Slănic (Mina de Sare, Grota Miresei, Muntele de Sare, Muzeul Sării), Vălenii de Munte (Muzeul Memorial Nicolae Iorga, Muzeul Natura Văii Teleajenului, Muzeul de Artă Religioasă) Mânăstirea Sfântul Antonie Cel Mare (din Mălăieşti) şi/sau Mânăstirea Zamfira.

Şi voi încheia cu recomandarea de merge şi dumneavoastră aici la Pensiune Sfântul Nicolae din Aluniş, cu siguranţă veţi găsi exact ceea ce căutaţi de mult timp la o pensiune!!!

Sfatul meu: mergeti la Pensiunea Sfantul Nicolae din Alunis, NU veti regreta!!!

0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.

Albume recomandate
Aqua Park Bra...
Imagini: 16
Catedrala fra...
Imagini: 10
Hotel Ramada ...
Imagini: 8
Hotel Coroana...
Imagini: 6