Herceg Novi Montenegro

Adăugat de Travelmate
2971 vizualizări
5 (2 voturi)
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Locuri istorice, oraşe antice, munţi, mare albastră (apa pare colorată atât de albastră este), plajă după plajă, aer curat, sporturi nautice cam asta este Monetenegro.

Herceg Novi este un mic paradis situat aproape de graniţa cu Croaţia.

De-a lungul plajei se află numeroase restaurante şi taverne tradiţionale, cu preparate gustoase, la preţuri accesibile (berea costă 1 Euro), dar şi discoteci şi cluburi. Posibilităţile de distracţie sunt nenumărate: shopping, terenuri de sport, baruri, taverne, discoteci, sporturi nautice, alpinism, excursii (am fost la o excursie de o zi cu autobuzul: Herceg Novi, Kotor, Cetinje, Budva), croaziere şi multe altele. De plictiseală nici vorbă, programe toată ziua, nu ştii de unde să alegi.

Căldură mare, aproape insuportabilă, la plajă doar dimineaţa şi după amiază, dacă ajungi până în Herceg Novi nu rata o excurise până în Dubrovnik, e la 30 de minute cu maşina, ce găseşti acolo e de nedescris. Dacă am înţeles bine de la localnici Dubrovnik este inclus printre cele mai atractive locuri din lume. Este construit chiar pe malul mării Adriatice. Îmi pare rău că nu m-am documentat puţin încă de acasă.

Totul e construit pe turism, majoritatea vorbesc engleza, te descurci uşor.


1 comentariu
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.
Marina 08.09.2009 09:20
Herceg Novi e un oras frumos, cel mai mult mi-a placut insa Kotor.

Albume recomandate
Vila Kamelija...
Imagini: 4
Kotor
Imagini: 64
Perast
Imagini: 8
Cafeaua de di...
Imagini: 8