The best destination!!!!

Adăugat de Ciocla
884 vizualizări
0
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Londra este capitala Marii Britanii si este unul dintre cele mai interesante si vizitate orase din lume. M-au impresionat foarte tare cladirile.
Palatul Buckingham este printre primele pe care le-am vizita, resedinta familei regale si locul unde regina Elisabeta rezideaza. Palatul este asezat vizavi de starda Pell-Mall si monumentului Regina Victoria. M-a impresionat foarte tare schimbarea garzilor la palat care este urmarita in fiecare zi la ora 11:30 si deasemenea o parada a gardienilor pe cai in timpul saptamanii la ora 11:00 iar duminica la ora 10:00.
London 's Eye este o roata carusel cea mai mare din lume de acest fel situata pe malul Tamisei. Este un loc romantic de unde puteti admira intreaga Londra.
Turnul Londrei (London's Tower) fortareata a fost ,palat si Storehouse (pentru bijuteriile monarhale).
The Palace Of Westminister este una dintre cele mai cunoscute constructii din lume. Turnul e nord-est este cel mai faimos turn din lume ( The Clock Tower Big Ben). In Big Ben puteti ajunge puna sus depunand un pic de efort(334 de scari).ajunsi sus gasiti un clopot celebru ,urias. Clopotul are o inaltime de 2 m si un diametru de 3 m.

0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.

Albume recomandate
Create New Bo...
Imagini: 10
Londra
Imagini: 5
Schimbarea Gă...
Imagini: 5
Trafalgar Squ...
Imagini: 6