Cazare la Velke Mezirici, Pod Zamkem

Adăugat de Globetrotter
1112 vizualizări
0
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Ne intorceam la Praga dupa o intalnire la Borsice, tocmai din estul Cehiei. Era intuneric deja si inaintam destul de greu pe autostrada din cauza conditiilor meteo, ceata si lapovita. Se facuse ora 22:00 iar conditile de drum erau din ce in ce mai grele, asa ca am hotarat sa intrerupem calatoria. Am iesit de pe autostrada in dreptul localitatii Velke Mezirici, la vreo 150 km de Praga. Am urmat indicatoarele spre centru in speranta ca vom gasi un hotel. Oraselul este foarte aproape de autostrada, in aproximativ 5 minute am ajuns in centru. Am gasit un hotel chiar in apropiere de piateta, Hotel Pod Zamkem. Nu exista locuri de parcare in fata hotelului dar am gasit o parcare, libera pe timpul noptii, langa piateta, astfel incat am avut de mers numai 100-150 m pana la hotel.

Camera mea a fost surprinzator de mare, amenajata simplu dar functionala si curata. Am avut ceva probleme cu incalzirea. Era destul de racoare cand am ajuns in camera, probabil o consecinta a faptului ca nu am avut rezervare, iar la mine caloriferele s-au incalzit mai greu. Erau in jur de 19-20°C cand m-am culcat, dar nu m-a deranjat acest lucru (doar la iesirea de la dus). Colegul meu n-a avut aceasta problema, dimpotriva la el a fost prea cald.

Fiind destul de mic, hotelul nu are lift, dar acest lucru se trece cu vederea.

Service impecabil. Micul dejun este pe baza de meniu, dar foarte bun. Raportul pret/calitate excelent. Am platit in jur de 30 EUR / camera. Am atasat si niste poze.

0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.

Albume recomandate
Praga
Imagini: 6
Podul Carol
Imagini: 8
Diana
Imagini: 2
Hotel Golf
Imagini: 5