Hotel Royal Windsor

Adăugat de Traian
1362 vizualizări
0
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Locatie foarte buna ......................si nimic mai mult pentru pretul platit: o camera simpla fara mic dejun 180 euro pe noapte.

Desi numele suna pompos, hotelul este unul obisnuit, cu o receptie micuta, holuri inghesuite si personal destul de intepat. Ajuns in camera am fost neplacut surprins sa gasesc o camaruta de mansarda, foarte intunecata, cu un geam exterior minuscul. Camera era dragut amenajata si curata, dar atat. Un alt aspect neplacut - o usa de legatura intre camera mea si una din camerele alaturate, am avut insa noroc de un vecin linistit.
Cand am crezut ca mai rau de atat nu se poate, urmatoarea surpriza la micul dejul - costa 29 euro/persoana. Mi s-a parut hotie curata avand in vedere pretul nejustificat de mare al camerei. Am preferat sa merg la una din cafenelele din zona, unde pentru 10 Euro am servit un fresh de portocale, un sandwhich bagheta foarte mare si renumita goffra belgiana.

Singurul avantaj al hotelului este locatia, la 2 minute de mers pe jos de Grand Place cu Primaria si Casa Regilor, de Manneken Pis si de Galeriile Regale St. Hubert, cu vitrinele atragatoare, ornate cu delicatese belgiene. Hotelul se afla destul de aproape si de alte atractii turistice: Catedrala St. Michael, Parcul si Palatul Regal, Piata Regala, Biserica St. Nicholas.

In concluzie nu as reveni a doua oara la acest hotel, sunt o multime de alte hoteluri in zona (Ibis, Novotel etc), poate la preturi mai bune; in schimb la Bruxelles .................oricand cu placere.

0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.
Albume recomandate
Bruxelles
Imagini: 1
Bruxelles
Imagini: 4
Gent
Imagini: 7
Tur oras Brux...
Imagini: 25