Hunguest Hotel Fenyo

Am fost cu afaceri la fabrica de bere Heineken din Miercurea Ciuc.
M-am cazat la Hunguest Hotel Fenyo. Colegii mi-au recomandat acest hotel fiind singurul hotel tip business de calitate din oras.
Am facut rezervarea prin booking, fara probleme.
Hotelul se afla km zero al orasului exact in centru. Supriza placuta, hotelul se afla chiar langa patinoar, seara am prins un meci de hochei intre echipa locala si una din Ungaria. Sunt foarte pasionata de acest sport. Sa ma laud putin, am fost anul trecut la un meci New York Rangers la Madison Square Garden din New York...
Am parcat chiar in fata hotelului. Mi s-a atras atentia sa-mi iau bilet de parcare ca altfel mi se blocheaza masina dimineata. M-a costat 6 lei. La receptie o domnisoara blonda foarte amabila, am primit o camera la ultimul etaj, etajul 8. Mi s-a spus ca sunt cele mai bune camere.
Curatenia ireprosabila in camera, totul ok. Chiar este un hotel business, camera nu foarte spatioasa dar totul la locul ei. Internet wireless gratuit. Baia cu cada, ceva mai rar intalnit, uscator de par. Am stat numai o noapte asa ca nu am idee cum se schimba prosoape, lenjeria.
Micul dejun ok.
Recomand hotelul.

Catedrala franciscana din Sumuleu Ciuc
Balu Parc Harghita Băi


0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.