Tulip Inn Millenium

Informatii oferite de catre hotel

Hotelul de 3+1 stele este asezat intr-un loc ideal, pe soseaua Üllöi , care leaga Aeroportul Ferihegy de centrul Budapestei, este un punct ideal de pornire in oras atat cu metroul cat si cu masina.

Hotelul inagurat in 2000 este o veriga a lantului hotelier Hungest Hotel si este franchise lui Golden Tulip, dupa cum arata si numele .
Numele de marca, Tulip Inn, arata un hotel de trei stele; care se afla intr-un loc placut, aproape de centrul Budapestei. Hotelul ofera camere comode si personal prietenos. Toate acestea impreuna ofera garantia calitatii; hotelul este ideal pentru turisti, dar si pentru oamenii de afaceri.

Sistemul hotelier Golden Tulip are mai mult de 900 de hoteluri, in 50 de tari. Experienta de mai multi ani ne ajuta sa ne desfasuram activitatea la un nivel cat mai inalt.

Hotelul, din punct de vedere economic, se gospodareste impreuna cu Hotelul Platanusz, care face parte tot din lantul hotelier Hungest. Personalul acestor doua hoteluri se intrece pentru a asigura un serviciu de inalta calitate. In urma acestei colaborari va putem oferi o paleta larga de servicii de inalta calitate, in ceea ce priveste capacitatea camerelor, diferite categorii de camere, multe sali de diferite marimi pentru diferite evenimente si nivel inalt de servicii.

Speram ca din aceste randuri reiese faptul ca hotelul nostru este satisfacerea cerintelor clientilor, sa va putem oferi un loc placut pentru a satisface cerintele, fie descoperirea frumusetii orasului, organizarea evenimentelor sau un mic popas inainte de un drum lung, spre aeroport.


0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.