Riu Florida Beach Hotel

Hotelul este situat în Miami Beach, la intersecţia Collins Avenue cu Strada 31 (31st street), la aproximativ 10 străzi distanţă de South Beach cu faimosul Ocean Drive. La South Beach se poate ajunge cu autobuzele care au staţie exact în faţa hotelului (S, C, L; preţul unui bilet este de USD 1,50) sau pe jos în aproximativ 20-30 de minute. În cazul unei plimbări faleza este alegerea cea mai bună.

Hotelul are ieşire directă la plajă. Şezlongurile şi umbrelele nu sunt incluse în preţ, trebuie închiriate separat (7-10 USD / persoană). La piscină în cadrul resortului aveţi la dispoziţie şezlonguri şi prosoape gratis.
Barul interior şi cel exterior stau toată ziua la dispoziţia turiştilor cu băuturi şi diverse gustări, toate contra cost. Micul dejun se serveşte la restaurantul hotelului, unde se poate servi şi dejunul şi cina.

Spaţiile sunt foarte generoase pentru noi europeni, atît în lobby cât şi în cameră. Hotelul este curat, dar se văd semne de uzură tipice climatului umed, precum şi datorită vechimii.
Camera noastră a fost mare şi utilată cu televizor, frigider, telefon, foen, fier şi masă de călcat precum şi un seif pe care nu l-am folosit. Camera dublă are două paturi imense, de cel puţin 140-150 cm lăţime. Camera se curăţă zilnic, la fel se schimbă şi prosoapele. Micul dejun este tip bufet, foarte variat.

În lobby-ul hotelului există internet wireless gratuit. Pentru cei care nu au calculator, hotelul pune la dispoziţie câteva calculatoare contra cost (7 USD / 30 minute). De asemenea, în zona barului interior se poate închiria şi o masă de biliard.

Există şi un magazin de suveniruri în incinta hotelului unde pe lângă diverse obiecte de cadou se pot cumpăra adaptoare, medicamente şi băuturi fără alcohol. Tot aici se pot cumpăra diverse excursii în zona Miami (Key West, Everglades etc.).

Neplăceri am avut cu liftul. Deoarece unul dintre cele două lifturi se înlocuia cu unul nou, cozile de la cel în funcţiune deveneau la anumite ore enervante.

Per total a fost o experienţă plăcută. A meritat banii. Câteodată ne-am fi dorit să fi fost mai aproape de baruruile de pe South Beach.


0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.