Hostel Sibiu

Situat chiar în Piaţa Mică din Sibiu, hostelul cu acelaşi nume a fost o experienţă uimitoare pentru mine. Am stat într-o clădire veche, medievală, reamenajată în interior, cu condiţii foarte bune. Am stat într-o cameră cu 8 paturi suprapuse, unde am cunoscut nemţi, spanioli, francezi şi chiar chinezi. Am împărţit o cameră spaţioasă cu vedere la Piaţa Mică.
Stând la fereastră am ascultat concerte şi am avut cea mai bună vedere către scenă, sub camera în care am stat era Muzeul de Farmacie pe care l-am şi vizitat. Am avut o bucătărie mare, complet utilată, maşină de spălat, mai multe băi, de aceea niciodată nu se punea problema cozilor la baie. Dacă doream să intru pe internet aveam acces complet, chiar să văd filme, să închiriez o bicicletă, să îmi las lucruri de valoare într-un dulap la care aveam doar eu cheie etc.
Am dat 50 de ron pe noapte şi am fost mai mult decât mulţumită şi eu şi prietenii mei. Acolo ne-am făcut prieteni de alte naţionalităţi. Stăteam dimineaţa în bucătărie şi făceam cafeaua împreună cu un cuplu de francezi pe care i-am învăţat să joace table. Este amuzant câte lucruri poţi să aflii într-un hostel, lucruri legate de alte ţări, tu la rândul tău putând să dai informaţii utile despre diverse obiective turistice de la noi din ţară.


0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.