Hotel Metropol

Intr-o vineri dimineata, fiind vreme superba in Bucuresti, am hotarat spontan sa dam o fuga pana la mare. Am facut repede bagajele, le-am pus in masina si am pornit fara sa fi facut vreo rezervare.

Toate au fost bune pana ce am ajuns pe la jumatatea autostrazii, de unde a inceput sa se innoreze, urmand ca pe la Cernavoda sa mergem deja printr-o ploaie torentiala. Pana ce am ajuns la Mamaia ploaia se oprise aproape de tot, cerul in schimb era innorat, nici vorba de plaja.

Ne-am gandit sa ne intoarcem la Bucuresti, dar pana la urma am hotarat sa mancam ceva pe faleza - daca tot am venit - si sa vedem ce se mai intampla cu vremea. Ne-am asezat la terasa La Fattoria, chiar langa plaja Perla Majestic. Am petrecut vreo 2 ore aici, timp in care am verificat de mai multe ori prognoza vremii pe net. Deoarece pentru sambata se anunta soare si pentru ca intre timp ploaie se oprise complet, dupa o plimbare pe faleza, ne-am hotarat sa ramanem peste noapte.

Am intrat in mai multe hoteluri. Camere libere erau cam peste tot. Doar la Hotel Astoria ne-au spus ca nu mai au nimic liber. Am incercat si la Hotel Riviera. Aici erau camere disponibile de la etajul 5 in sus la preturi incepand de la 350 RON/noapte. Mai jos de etajul 5, la preturi de 250-300 RON era totul ocupat.

Pana la urma ne-am decis pentru Hotel Metropol. Am avut 2 optiuni: camera de 2 stele cu mobilier mai vechi la 180 RON si camera de 3 stele, renovata, cu mobilier nou si aer conditionat la pretul de 250 RON/noapte fara mic dejun. Personalul surprinzator de amiabil ne-a aratat ambele camere inainte sa ne decidem.

Am optat pentru camera de 3 stele si per total am fost multumiti. Au fost mici probleme cu curatenia in baie, dar fiind vorba de coltul de dupa usa, cred ca le putem considera o exceptie. La fel, ne-a deranjat putin lipsa liftului in timp ce caram bagajele la etajul 2. Micul dejun nu stiu cum este pentru ca nu l-am luat la hotel. Nu este inclus in pretul camerei si se serveste intr-un restaurant cu autoservire de langa hotel.

Punctul forte al hotelului este locatia (aproape de plaja Perla Majestic, de La Fattoria si La Cucaracha) si raportul pret calitate.


0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.