Hotel Clipa

Hotel Clipa este situat relativ central in Drobeta Turnu Severin, nu departe de Hotel Continental. Pare relativ nou si este amenajat modern, totusi o experienta negativa, in special din cauza serviciilor foarte slabe.
In primul rand hotelul nu are nici un loc de parcare. Fiind situat central, parcarea este o problema destul de serioasa. Nu are nici lift. Eu una nu am avut bagaje. Dar pentru altii s-ar putea sa fie mai dificil sa urce cu bagajele la etajul 4, mai ales pentru doamne.

Cele mai mari probleme au fost insa cu personalul, aparent binevoitor dar total incompetent. La cina am asteptat o ora si jumatate pentru antreuri. A fost o catastrofa. Micul dejun la fel. Este a la carte si foarte slab.
Cea mai tare faza a fost insa telefonul primit la 23:30 de la receptie. Motivul: la cina uitasera sa treaca doua bauturi pe nota de plata. De ce nu au putut sa astepte pana ziua urmatoare, n-am reusit sa inteleg. Mai ales ca nota era oricum pe camera.
Am avut probleme si la plecare. Plata si emiterea facturii a durat in jur de 10 minute de persoana.

In concluzie, probleme la tot pasul. Singurul lucru care mai atenueaza acest sentiment este pretul. Am platit 150 RON pentru o camera single.


0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.