Restaurant Elisabeta

Pentru cei dornici de o retraire a istoriei “Micului Paris” sau cunoasterea perioadei interbelice a acestuia, Restaurantul Elisabeta a creat un cadru rafinat, elegant, dovedit atat prin arhitectura cat si prin atmosfera si deliciile culinare pe care le prepara. Cladirea reprezinta un monument istoric ce dateaza din 1912, fiind una dintre cele mai semnificative constructii pentru stilul architectural creat.
Martora a istoriei politice a vremii – caci in imobil a functionat, temporar, sala mica a Senatului – si a infloririi extraordinare cunoscuta de Romania in perioada Belle Epoque, cladirea pune la dispozitia invitatilor servicii la cele mai inalte standarde si o echipa de profesionisti pentru implementarea si coordonarea mai multor tipuri de evenimente, private si corporate. Salile pot gazdui serate dansante petrecute alaturi de prieteni vechi, colegi de munca sau colaboratori dar pot deveni si spatii pentru sesiuni foto sau intalniri de business.
Restaurantul ofera clientilor sai o lume inspirata din realitatea sociala a Bucurestiului interbelic, ea fiind dublata de arta culinara a acelei perioade. Meniul include bucate romanesti, influentele interbelice regasindu-se in preparatele frantuzesti inspirate din acea perioada.
Asadar, ii asteptam pe toti cei care isi doresc sa petreaca in atmosfera Micului Paris la o sueta in bulevardul Elisabeta, nr 45.

0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.