Paradisus Punta Cana Resort

Am ales extrasezonul pentru ca am vrut liniste si am primit ceea ce ne-am dorit. Hotelul este frumos, imprejurimile la fel, plaja, piscina. Putini turisti si foarte putina agitatie.

Camera noastra a fost una obisnuita si a lasat mult de dorit. Era veche si mirosea a mucegai si a toaleta putin. Daca va permiteti, luati o camera la Reserve Area unde conditiile sunt nemaipomenite. Noi am auzit de la altii, nu ne-am putut permite asa ceva.

Ce nu mi-a placut a fost ca plaja e departe de hotel, dar puteti lua masinutele de golf, chiar din fata hotelului, ele va duc unde vreti. Plaja e superba, nisipul alb si fin, dar am preferat sa facem baie la piscina, era mai calda apa.

Mancarea a fost asa si asa, si buna si rea. Ne-au placut fripturile si mancarea braziliana si deloc fructele de mare. Si mancarea italiana mergea.

Seara nu prea am avut ce sa facem, am putut alege intre spectacole, plictisitoare, si spectacole... Dupa 2 noaptea nu mai era nimic. Exista o discoteca, dar pe noi nu ne-a tentat. Este si un cazino, pentru cine isi permite.


0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.