K+K Hotel George

Hotelul se afla intr-o zona eleganta si linistita din Kensington and Chelsea, in apropierea statiei de metrou Earl's Court.
Hotelul are un design deosebit, o combinatie de traditional si modern si dispune de o gradina interioara foarte frumos amenajata, unde poti servi micul dejun vara. Camerele sunt spatioase, curate si mobilate modern. Micul dejuns este excelent, personalul foarte amabil, per total servicii impecabile. Hotelul ofera acces gratuit la internet.
Fiind foarte aproape de statia de metrou Earl's Cout (District si Circle Line) poti ajune oriunde relativ usor, cu toate ca o calatorie dureaza 15-20 de minute pana la Westminster, 30-35 de minute pana in centrul financiar.
Pretul camerei este destul de mare, insa pentru Londra si mai ales pentru serviciile oferite este rezonabil: 150 lire camera dubla/noapte cu mic dejun inclus.

Pana acum am numai cuvinte de lauda pentru K+K Hotels. Am stat si in alte tari la hoteluri apartinand acestui lant si toate mi-au lasat o impresie foarte buna.


0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.