Corus Hotel Hyde Park

M-am intors de la Londra de cateva zile si am vrut sa scriu despre hotelul in care am stat cu logodnicul meu, Corus Hyde Park. Acest hotel are cea mai buna locatie la care v-ati astepta: este peste drum de Hyde Park (vezi si numele...) si tot peste drum, dar cam la un sfert de ora de mers pe jos de Diana Memorial Playground din Kensington Gardens. Pentru a ajunge la Oxford Circus mergeti 10 minute cu metroul, iar statiile pentru Lancaster Gate si Queesway sunt la 5 respectiv 10 minute de hotel, tot pe jos.
Hotelul in sine este scump, noi am cheltuit in patru zile la Londra aceeasi suma cu care anul trecut am fost in Tenerife o saptamana. Camera a fost mica, am crezut ca va fi mai mult spatiu si nu as putea spune ca a fost iesita din comun. Peretii sunt subtiri si se aude tot de afara si de la vecini sau de pe hol.Televizorul din camera avea doar sase canale si inca doua cu imagine foarte neclara. Am avut micul dejun inclus, am fost multumiti de mancare. Oricum, si masa e foarte scumpa, un full breakfast costa 13 lire.

Cu personalul nu am avut nici un fel de probleme, ar fi fost si culmea, apoi hotelul lucea de curatenie, era bine aerisit, cei de la receptie ne-au dat harti ale Londrei si ne-au explicat cu ce si cum sa ajungem in diverse locuri.

Pranzul si cina le-am luat in Queensway mai mult, e aproape de hotel si sunt multe localuri unde puteti gasi bucatarie traditionala chinezeasca, indiana, africana, italiana sau asiatica. In aceeasi zona sunt si farmacii, magazine, cafenele sau un Mall urias unde este si cinema. Am facut multe cumparaturi si am ajuns pe jos pana in Oxford Street, care nu este chiar asa de aproape, dar drumul este drept si merita facut daca vreti ceva frumos si valoros din capitala modei.


0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.