Gistiheimili Áslaugar

Daca se intampla sa va gasiti prin Islanda, nu trebuie sa ratati Isafjördur-ul, capitala fiordurilor de vest. Se ajunge in 45 de minute, din Reykjavik, cu un avion care are curse regulate (3 pe zi) si costa undeva pe la 30€/zbor, deci mult mai ieftin decat un eventual autobuz care aceeasi distanta ar parcurge-o in 6 ore.

Odata ajunsi pe aeroportul din Isafjördur, luati "autobuzul" pe care scrie mare "FLY BUS" (Nu va asteptati la ceva de dimensunile unui autobuz... e doar o Toyota Hyace :) ) si spuneti-i soferului sa va duca la Aslaug.

Aslaug e nascuta intre acei doi munti ce definesc fiordul in mijlocul caruia se afla Isafjordur-ul, si stie absolut tot despre tot si despre toate, in legatura cu-acea parte de lume.

pensiunea se afla intr-o cladire, pe malul oceanului Atlantic de nord, care e una din mandriile Islandei, fiind una din cele mai vechi constructii. Aslaug stie in cel mai mic detaliu istoria casei. A fost construita de bunicul lui Edward Grieg, (compozitorul norvegian), candva pe la sfarsitul secolului 18, si la origini a fost casa in care isi avea sediul compania lui de pescuit/export.

nu ezitati s-o apelati pe Aslaug pe telefon!!!!

Aslaug Johanna Jensdottir: +354 89 90 7420 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.