Villa Angela

Recomand calduros

Buna

Am fost cazati anul trecut... la VILLA ANGELA si ne-a ramas inima la dovada de ospitalitatea care am primito... nu numai la peisajele care par de undeva din paradis... ci si la modul cum ne-au facut proprietari (parintii domnisoarei Angela) vacata fara de griji.

Ma scuzati daca o sa fiu un pic sintetica... dar dupa o zi de munca...

Noi am ajuns la studio prin booking dar va sfatuiesc sa i contactati direct sau telefonic... noua ne facusera o oferta care nu o puteam refuza daca nu am fi prenotat in alta insula... unde sa ne terminam vacanta.

Pensiune este intro laterala a strazii centrale din Vasiliki, la 150 METRI de centru/port/plaja/supermercat... dar f linistita... sau cum a descriso sotul "o oaza de liniste" si asa este. Este locul ideal pt o fam cu 1-2 copii.

Detin in structura : studio, aprtamente de 4 pers, si camere.

Noi am stat in un studio: dormitor (pat, noptiere, sifonier, tv), anticamera (inca un pat de o persona) cu bucatarie /kicineta (utilata de la cutit la pahare), baie (dus) si terasa (masa cu 2 scaune) proprie spre gradina stucturii care este amenajata cu loc de gratar, sezlonguri de dat uta, flori infinite, mutl mult verde.

Pretul unui studio pleaca de la 25 euro pe noapte in sezon linistit (iunie/septembrie)

Aveti loc de parcare la intrare... in centru tirgului, zona f curata si batrinul e mereu cu ochii pe masini, cine intra, iese... etc. Doamna vb engleza si va intelegeti, ei amindoi se ocupa de curatenie (puctuala in fiecare zi) de ingrijirea curtii, si a spatiului verde.

Noi ne-am simtit f bine... si speram sa ne reintoarcem cit de curind... da intre timp m-am gindit sa dau aceste informatii si altora ca noi care cu un buget mai redus isi pot permite sa si reincarce bateriile in un loc de vis.

Celor care vor sa vada insula Lefkada le recomand Vasiliki... e mai putin caotic... de zona de est (pare Rimini) si esti f aproape de orice plaja din vest... care sunt SUPERBE.

Cu rezervarile pe internet se mai intimpla sa ai si suprize... dar aici garantat aveti parte de liniste si odihna... si sunteti la 5 min de mers pe jos de orice restaurant/distractie.

In vacanta nostra nu mam gindit a fac fotog la studio... dar le gasiti pe site si sunt perfect reale.


Este un loc deosebit, curat, oameni f primitori...si simt ca e de datoria mea...atit pt ei cit si pt cei care cauta innebuniti un loc de cazare...SA ViIL RECOMAND

Vacanta placuta, Daniela

www.villangela.gr


0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.