Novotel New York Time Square

Adăugat de Traian
2623 vizualizări
5 (1 vot)
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Pentru o prima vizita la New York locatia hotelului este ideala: in inima Manhattan-ului, pe Broadway, la cativa pasi de Time Square, 10 minute de mers pe jos de Central Park, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Statia de autobuz pentru Sightseeing Tours si statia de metrou se afla la numai cateva minute de hotel.

Am petrecut o saptamana la acest hotel, cu ocazia zilei de nastere a prietenei mele. Inca de la inceput am fost placut surprinsi. Personalul de la receptie este foarte amabil, cand le-am mentionat ca este ziua de nastere a prietenei, ne-au oferit pe perioada sederii o camera superioara (fara costuri suplimentare) la etajul 31, cu vedere spre Time Square. Camerele sunt spatioase, moderne si foarte curate. Este unul dintre cele mai bune hoteluri in care am stat pana acum.

Restaurantul hotelului (Cafe Nicole) are o priveliste deosebita spre Time Square. Preturile sunt si ele pe masura privelistii - micul dejun (foarte slab) se plateste separat, costa 20 USD/persoana, la care se mai adauga bacsis pentru personalul care serveste cafeaua sau ceaiul; o bere costa 7 USD, un cocktail 15-17 USD. In apropiere gasesti insa foarte multe cafenele/restaurante unde poti servi micul dejun la un pret mult mai bun decat la hotel.
In rest numai cuvinte de lauda pentru acest hotel!

0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.

Albume recomandate
San Francisco
Imagini: 1
Riu Florida B...
Imagini: 14
New York
Imagini: 31
Everglades
Imagini: 16