Let’s go Rangers

Adăugat de tsuru
1534 vizualizări
2 (1 vot)
Nota:
Votează:
Trebuie să fii logat pentru a vota

Calatorind la New York am profitat de ocazie sa vad live un meci de hochei al echipei New York Rangers la Madison Square Garden. Impresionant.

Arena este fantastica. Nu degeaba afirma cei din New York ca este “The World’s Most Famous Arena”. La jocurile de hochei arena poate gazdui in jur de 18.000 de spectatori, iar la baschet (New York Knicks) in jur de 19.000.

Fiind obisnuit cu stadioanele si patinoarele din Romania am ajuns la arena cu aproximativ o ora inainte de inceperea meciului. Greseala. Cu toate ca la casele de bilete si pe coridoarele arenei era deja lume, nu vedeai cozi interminabile si nici inghesuiala, iar tribunele erau inca goale. La incalzirea echipelor au asistat foarte putini spectatori. Deja ne faceam griji ca tribunele vor fi goale la meci. Au inceput sa se umple cu vreo 10 minute inainte de prezentarea jucatorilor, iar la fluierul de inceput erau aproape pline.

Biletele le-am cumparat prin internet de acasa si le-am ridicat de la receptia hotalului la care am fost cazati. Cred ca am platit totusi un pret peste piata; la intrare in arena am vazut ca existau bilete de vanzare si la pretul de 40-60 de USD.

Atmosfera din timpul meciului a fost incredibila. Majoritatea spectatorilor purtau insemnele echipei locale, sepci, fulare sau tricouri. Toata lumea era bine dispusa si savura meciul la maxim. Spectacol la fiecare faza importanta si gol. Jagr intr-o forma de zile mari (2 goluri si 2 asists).

Am incercat sa surprind cateva momente ca si amintire. Sper sa va placa…

0 comentarii
Trebuie să fii logat ca să poţi comenta.

Albume recomandate
Everglades
Imagini: 16
New York
Imagini: 31
Riu Florida B...
Imagini: 14
Novotel New Y...
Imagini: 14